Gustav Martner är serie-entreprenör inom marknadsföring och big data och en av Sveriges absolut mest belönade digitala kreatörer.

På kort tid har de flesta barn vant sig vid en vardag med mobiltelefoner och sociala medier. Skärmtiden ökar och det är en källa till oro och funderingar från föräldrar. Går det att ha koll på sitt barns mediekonsumtion? Vilka positiva och negativa konsekvenser ger mycket skärmtid? Vad säger forskningen? Och vad är egentligen lagom skärmtid?

Den 4 oktober kl 18 kommer Gustav Martner, som har arbetat med digitala medier sedan slutet av 90-talet och är en trebarnspappa som själv spenderat många timmar framför datorskärmen, till oss på Lindåsskolan och berättar om sina tankar kring ”Den digitala kostcirkeln”.

Anmäl dig på info@lindasforaldrar.se.

Varmt välkomna!

/Lindås Föräldrar